Referensprojekt

Vi har hjälpt många villaägare att bli sina egna energiproducenter med hjälp av smarta helhetslösningar. Här har vi samlat ett axplock av våra batteri- och solinstallationer från nöjda kunder.

 

Våra kunder berättar

Kristian

Proffsiga och prisvärda. Har fått väldigt gott intryck av dem. Höll konkurrenskraftiga priser och skötte installationen mycket snyggt och effektivt. Anläggningen levererar i linje med deras specifikation och det har inte varit några överraskningar eller krångel.

Läs på Google Reviews.

Annika

Vi är mycket nöjda med hela projektet, från projektering till att anläggningen var klar och igångsatt! Tydlig offert , lätt att få kontakt, tidsplan som höll och duktiga montörer. Har nu haft anläggningen i 1år och den har nu producerat nästan exakt så mycket som var beräknat!

Läs på Google Reviews.

Fredrik

Vi är supernöjda. Allt från en mycket trevlig säljare till den löpande informationen. Tiden hölls som utlovat. Installatörerna vi hade gjorde ett fantastiskt jobb. Kom på morgon och på kvällen var allt klart utan att lämna ett enda litet spår efter sig, kliniskt rent efter utförd installation.

Läs på Google Reviews.

Börje

Fantastiskt bra på alla sätt, såsom bra info innan beställning och sedan steg för steg vad som ” händer härnäst”. när materialet kommer, elektrikern och slutligen när ni sätter upp det hela på taket. Det tog 4 veckor totalt innan allt var klart och det fungerar perfekt. Toppen!

Läs på Google Reviews.

Vi ser inte bara till att villaägare kan bli egna energiproducenter. Soltechkoncernen hjälper även storskaliga fastighetsägare, samhällsutvecklare och markägare med olika solenergilösningar, solparker och energilager.