Laddboxen ger dig förnybara mil

Att kombinera solceller, batteri och laddningslösningar skapar en effektiv möjlighet för hushållet att minska elkostnaderna och maximera intäkter från anläggningen. Vår laddbox ger ”nära noll”  i driftskostnad och en säker laddning av bilen.

Ladda hemma med smart laddbox

Få ut maximalt av din solenergianläggning genom att integrera en modern laddbox för din elbil. En laddbox använder din producerade solel och du laddar bekvämt vid ditt hus och får enkel, säker och kostnadseffektiv tankning.

Med ett batteri som tillbehör ökar möjligheterna att ladda när elen är som billigast och hela hushållet får en bra energiekonomi.

 

 

 

Elbilsladdning vägguttag

 

 

Elbil på laddning

 

 

 

Anpassade laddboxar till vårt nordiska klimat

Framtidssäkra din solinvestering
Redan idag kan vi förbereda din solenergianläggning för smidig integration av en smart laddbox. På så sätt säkrar du en kostnadseffektiv laddinfrastruktur för den dag du skaffar elbil - en anläggning som tjänar dig i minst 25 år.
Grönt stöd upp till 50% billigare installation
Som villaägare har du möjlighet att utnyttja det statliga "gröna avdraget" och få upp till halva installationskostnaden för din laddbox subventionerad. Det gör steget, till en smidig och prisvärd solenergianläggning för elbilsladdning, än mer överkomligt.
Säker driftsmiljö för hemmaladdning
De laddboxar vi rekommenderar är specialutvecklade för trygg och säker drift över lång tid. Med inbyggda säkerhetsfunktioner kan du ladda din elbil hemma utan risk för överhettning, strömavbrott eller driftstörningar som kan skada bilen eller orsaka elchocker.

Specialutvecklad för elbilar

Till skillnad från vanliga uttag är laddboxen specialdesignad för att klara av den höga strömbelastning som fordras för en riktigt effektiv elbilsladdning. Avancerade säkerhetsfunktioner ger dig en trygg laddcykel varje gång utan överhettningsrisker.

Med våra lösningar möjliggörs en smidig och kostnadseffektiv infrastruktur för laddning med solens energi och batteristöd. En modern laddlösning som ökar bekvämligheten och ger ”nära noll” i energikostnad.

Funderar du på att skaffa laddbox? 

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta mig

 

 

 

Laddstation på fasad